Услуги ✓

∗ 24 часово наблюдение от обучени болногледачки и мед.сестри, с богат опит от работа в болнични отделения. 

∗ Ежедневен медицински надзор от лекар със специалност, мониториране на кръвно налягане,пулс.

    ∗ Пълен лекарски преглед на всеки настанен в дома седмично – вътрешен статус, сърдечен, белодробен, неврологичен, артериално налягане, ЕКГ, при нужда, консултация с кардиолог, ендокринолог, уролог, психиатър или друг тесен специалист. 

    ∗ Рехабилитация според състоянието на пациента, осъществявана от рехабилитатор с дългогодишен стаж. 

    ∗ Хранене 5 пъти на ден, съобразено със заболяванията и състоянието на лицето, проследяване приема на течности, което е често наблюдавано при възрастните хора, настанени в старчески дом.

    ∗ Организиране на физически и социални дейности, за вашите близки, за пълноценен ден и избягване на социална депривация- упражнения, разходки, музикални и литературни вечери, празнуване на рожденни дни и християнски празници. 

    ∗ Ежедневна лична хигиена- козметични нужди, смяна на памперси, катетри и превръзки.

    ∗ Домът има 24 часа на разположение линейка за транспортиране. Повече информация.

 

                                                          База:

    ∗ Всяка стая е с климатик за максимален комфорт на живущите през цялата година.

    ∗ Възможност за самостоятелна стая и за настаняване на двойки. Стаите са светли, просторни с големи прозорци и паркет. Източно или западно изложение. Има дворче, по-голямата част от което е циментирано, за да е възможно предвижване с инвалидни колички и проходилки.

 

        Цени от 750лв. месечно, според състоянието, заболяванията и желанията на близките на настанения. Цената се формира според увредеността на лицето, дали е на памперси, нужда от смяна на катетри и превръзки. Предлагаме и личен лекар и закупуване на месечните медикаменти, които се добавят към месечната такса.

 

За повече информация, може да се свържете с нас, по удобен за Вас начин: